hoofdgerechten

100 min 4 personen
  • Peruaanse Carapulcra Pindastoof

    Carapulcra is een traditioneel Peruaans gerecht, de oorsprong gaat terug naar de tijd van de Inca's, waar het gerecht zijn wortels heeft in de pre-Spaanse culinaire tradities van Peru. Het belangri...

    Bekijk Recept
    45 min 4 personen
  • Koreaanse Kimchi Jjigae pittige varkensstoof

    Kimchi Jjigae is een heerlijk en hartverwarmend Koreaans gerecht dat de smaakpapillen betovert met zijn pittige en umami-rijke smaken. Het is een stoofpot boordevol kimchi, een gefermenteerde kools...

    Bekijk Recept
    85 min 4 personen
  • Azerbeidzjaanse Piti Lamsstoof

    Piti is een traditioneel gerecht uit Azerbeidzjan, een land gelegen in de Kaukasus-regio van Eurazië. Piti is diepgeworteld in de culinaire cultuur van het land. Het wordt beschouwd als een hartver...

    Bekijk Recept
    70 min 4 personen
  • Filipijnse Pork Adobo Gestoofd Varkensvlees

    Pork Adobo is een heerlijk en populair Filipijns gerecht dat bekend staat om zijn rijke smaken. Het is een gerecht dat vaak wordt bereid voor speciale gelegenheden en familiebijeenkomsten, maar het...

    Bekijk Recept
    55 min 4 personen
  • Oost-Afrikaanse Kuku Paka Kip in Kokosnootsaus

    Kuku Paka is een heerlijk en smaakvol gerecht dat zijn oorsprong vindt in de Swahili-keuken, die voornamelijk wordt geassocieerd met de Oost-Afrikaanse regio. De naam "Kuku Paka" vertaalt zich lett...

    Bekijk Recept
    100 min 4 personen
  • Martinikaanse Chicken Colombo

    Chicken Colombo is een heerlijk exotisch gerecht dat zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van de Franse Antillen, met name op het eiland Martinique. Dit gerecht, dat ook wel bekend ...

    Bekijk Recept
    135 min 6 personen
  • Groenlandse Suaasat Hertenstoof

    Suaasat is een traditioneel en iconisch gerecht dat afkomstig is uit Groenland, het grootste eiland ter wereld en een autonoom gebied binnen het Koninkrijk Denemarken. Dit hartige en voedzame gerec...

    Bekijk Recept
    140 min 4 personen
  • Réunions Cabri Massalé Geitenstoof

    "Cabri" verwijst naar geitenvlees, terwijl "Massalé" een kruidenmengsel is dat vaak wordt gebruikt in de Creoolse keuken, met name in de Franse overzeese gebieden zoals Réunion en Mauritius. Samen ...

    Bekijk Recept
    75 min 4 personen
  • Mauritiaanse Mine Frite gebakken Noedels

    "Mine frite" is een heerlijk en smaakvol gerecht dat zijn oorsprong vindt in de Mauritiaanse keuken. Dit gerecht is een treffend voorbeeld van de diverse culinaire invloeden die samenkomen op het e...

    Bekijk Recept
    210 min 4 personen
  • Irakese Quzi met Lamsvlees

    Quzi is een traditioneel gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Midden-Oosterse keuken, met specifieke wortels in de Iraakse culinaire traditie. Het gerecht is populair in Irak en andere omliggende...

    Bekijk Recept
    65 min 4 personen
  • Koreaanse Doenjang Jjigae Groentestoof met Tofu

    Doenjang Jjigae, ook wel bekend als doenjang stew, is een traditionele en hartige Koreaanse stoofpot die bekend staat om zijn rijke umami-smaak en diepgewortelde culinaire geschiedenis. Het is een ...

    Bekijk Recept
    45 min 4 personen
  • Burmese Chicken Chaaza Curry met Noedels

    Birma, ook bekend als Myanmar, is een land met een rijke culinaire traditie die een verrassende verscheidenheid aan smaken en gerechten biedt. Een van de parels van de Birmese keuken is Chaaza. Cha...

    Bekijk Recept
    40 min 4 personen
  • Indiase Curry Chicken Tandoori

    Curry tandoori is een verrukkelijk gerecht dat zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van India. Deze onweerstaanbare combinatie van sappige kip en aromatische specerijen neemt je mee...

    Bekijk Recept
    195 min 4 personen
  • Antilliaanse Karni Stoba Runderstoof

    Karni Stoba is een heerlijk en traditioneel gerecht dat afkomstig is uit de prachtige eilanden van de Nederlandse Antillen. Deze smaakvolle stoofpot weerspiegelt de rijke geschiedenis en diverse cu...

    Bekijk Recept
    70 min 4 personen
  • Angolese Calulu Visstoof

    Calulu is een intrigerend en smaakvol gerecht dat zijn wortels heeft in de rijke culinaire tradities van Angola, een land in Zuidwest-Afrika met een gevarieerde keuken. Dit gerecht is geliefd in he...

    Bekijk Recept
    200 min 4 personen
  • Kazachse Beshbarmak

    Beshbarmak is een traditioneel gerecht dat zijn oorsprong vindt in Kazachstan, een land in Centraal-Azië. Dit hartverwarmende gerecht, waarvan de naam letterlijk "vijf vingers" betekent "beshbarmak...

    Bekijk Recept
    30 min 4 personen
  • Italiaanse Spaghetti alla Puttanesca

    Spaghetti alla puttanesca vindt zijn oorsprong in Italië, met name in de regio Campania, en meer specifiek in de stad Napels. Dit heerlijke pastagerecht is een klassieker in de Zuid-Italiaanse keuk...

    Bekijk Recept
    50 min 4 personen
  • Caribische Chicken Lokri uit Sint Maarten

    Chicken Lokri is een heerlijk gerecht dat zijn wortels heeft in de smaakvolle keuken van St. Maarten, een eiland in de Caribische Zee. Dit culinaire meesterwerk combineert de exotische smaken van d...

    Bekijk Recept