Azië

45 min 4 personen
  • Koreaanse Kimchi Jjigae pittige varkensstoof

    Kimchi Jjigae is een heerlijk en hartverwarmend Koreaans gerecht dat de smaakpapillen betovert met zijn pittige en umami-rijke smaken. Het is een stoofpot boordevol kimchi, een gefermenteerde kools...

    Bekijk Recept
    70 min 4 personen
  • Filipijnse Pork Adobo Gestoofd Varkensvlees

    Pork Adobo is een heerlijk en populair Filipijns gerecht dat bekend staat om zijn rijke smaken. Het is een gerecht dat vaak wordt bereid voor speciale gelegenheden en familiebijeenkomsten, maar het...

    Bekijk Recept
    210 min 4 personen
  • Irakese Quzi met Lamsvlees

    Quzi is een traditioneel gerecht dat zijn oorsprong heeft in de Midden-Oosterse keuken, met specifieke wortels in de Iraakse culinaire traditie. Het gerecht is populair in Irak en andere omliggende...

    Bekijk Recept
    65 min 4 personen
  • Koreaanse Doenjang Jjigae Groentestoof met Tofu

    Doenjang Jjigae, ook wel bekend als doenjang stew, is een traditionele en hartige Koreaanse stoofpot die bekend staat om zijn rijke umami-smaak en diepgewortelde culinaire geschiedenis. Het is een ...

    Bekijk Recept
    5 min 1 portie
  • Baharat Kruidenmix

    Baharat is een aromatische en veelzijdige kruidenmix die zijn oorsprong vindt in de Midden-Oosterse keuken. De naam "baharat" betekent letterlijk "specerijen" in het Arabisch, en deze mix staat bek...

    Bekijk Recept
    45 min 4 personen
  • Burmese Chicken Chaaza Curry met Noedels

    Birma, ook bekend als Myanmar, is een land met een rijke culinaire traditie die een verrassende verscheidenheid aan smaken en gerechten biedt. Een van de parels van de Birmese keuken is Chaaza. Cha...

    Bekijk Recept
    40 min 4 personen
  • Indiase Curry Chicken Tandoori

    Curry tandoori is een verrukkelijk gerecht dat zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van India. Deze onweerstaanbare combinatie van sappige kip en aromatische specerijen neemt je mee...

    Bekijk Recept
    10 min 1 portie
  • Indiase Tandoori Kruidenmix

    Tandoori kruidenmix is een betoverende melange van specerijen die zijn wortels heeft in de rijke culinaire tradities van India. Deze veelzijdige kruidenmix is een onmisbaar ingrediënt in de wereldb...

    Bekijk Recept
    30 min 4 personen
  • Basisrecept Sushirijst

    Sushirijst, ook wel bekend als shari of sumeshi, vormt de essentie van een van 's werelds meest geliefde culinaire creaties: sushi. Deze speciale rijst is de ruggengraat van elke sushirol, nigiri, ...

    Bekijk Recept
    200 min 4 personen
  • Kazachse Beshbarmak

    Beshbarmak is een traditioneel gerecht dat zijn oorsprong vindt in Kazachstan, een land in Centraal-Azië. Dit hartverwarmende gerecht, waarvan de naam letterlijk "vijf vingers" betekent "beshbarmak...

    Bekijk Recept
    105 min 4 personen
  • Taiwanese Gua Bao met Buikspek

    Gua Bao, ook bekend als "Taiwanese broodjes" of "Taiwanese hamburgers," zijn een ware culinaire schat die zijn oorsprong vindt in de straten van Taiwan. Het ontstaan van Gua Bao is nauw verbonden m...

    Bekijk Recept
    50 min 10 broodjes
  • Basisrecept Chinese Bao Buns Gestoomde Broodjes

    Bao buns, ook wel bekend als gestoomde broodjes, zijn een heerlijke en veelzijdige delicatesse die zijn oorsprong vindt in de Chinese keuken. Ze worden al eeuwenlang gegeten en hebben zich in de lo...

    Bekijk Recept
    75 min 4 personen
  • Jemenitische Chicken Mandi

    Chicken Mandi is een heerlijk en smaakvol gerecht dat zijn oorsprong vindt in de rijke culinaire tradities van het Midden-Oosten, terug te voeren naar het Arabische schiereiland met name in Jemen. ...

    Bekijk Recept
    90 min 4 personen
  • Javaanse Saoto Soep

    Saoto soep, ook wel bekend als saoto, saoto ajam of soto, is een heerlijke en hartverwarmende soep die zijn oorsprong vindt in de Javaanse keuken, maar inmiddels geliefd is in vele delen van de wer...

    Bekijk Recept
    60 min 4 personen
  • Chinese Fānqié Jīdàn Mìan Noedelsoep

    In de kleurrijke en gevarieerde wereld van de Aziatische keuken is Fānqié Jīdàn Mìan een gerecht dat de zintuigen prikkelt en de smaakpapillen betovert. Deze heerlijke en bevredigende Chinese ma...

    Bekijk Recept
    60 min 4 personen
  • Vietnamese Bun Thit Nuong gegrild Varkensvlees

    Bun Thit Nuong is een heerlijk en verfrissend gerecht afkomstig uit de rijke culinaire tradities van Vietnam. Dit gerecht, dat vaak wordt geserveerd als een lichte en smaakvolle maaltijd, is een pe...

    Bekijk Recept
    30 min 4 personen
  • Libanese Tabbouleh Bulgur Salade

    Tabbouleh vindt zijn oorsprong in de Levantijnse keuken, een regio die het oostelijke deel van de Middellandse Zee omvat en delen van het Midden-Oosten. Het gerecht is traditioneel geassocieerd met...

    Bekijk Recept
    10 min 1 portie
  • Indiase Curry Madras Kruidenmix

    De kruidenmix Curry Madras vindt zijn oorsprong in de regio Tamil Nadu in Zuid-India. Het is vernoemd naar de stad Madras, nu bekend als Chennai, die de hoofdstad is van de deelstaat Tamil Nadu. Cu...

    Bekijk Recept